så gjorde man inte det!


Har varit en trevlig helg & det har varit full rulle hela tiden - det gillar vi! I fredags åt vi sushi med mami & daddy cool, sen stack vi hem till Lise-lott & David för att kolla på film. Torkel i knipa blev valet, vilket är en helt underbar animerad film ;) Han var ju inte lite fucked up den där, va...

På lördagen fikade vi all day på Briggen, precis som man alltid gör när man är i K-town. Arne var flippad som vanligt - lite så vi jobbar! ;D På kvällen var det självklart utgång på schemat, vad annars? Förfest med underbara människor, en massa fuckade bilder togs & vissa var lite för fulla för sitt eget bästa... Det kan hända att en vän t.o.m. hamnade i fyllecell, men vi behöver ju inte nämna namn ;D Sen blev jag puttad in i en buske & fick en massa rivsår över hela kroppen & ett par trasiga strumpbyxor på köpet, haha!

Idag har jag visat runt Sara i den fina staden lite granna, bl a underbara Saltis. Sen tjockade vi oss lite på McDonald's innan vi åkte hem & däckade i sängen en timme. Nea körde hem oss så nu är vi i Växjö igen! :)

Kommentarer
Postat av: P

Hahahaha tur för dig!!!

2010-04-25 @ 21:16:13
Postat av: Mikaela

Borde det inte vara undertecknat med C?;)

2010-04-25 @ 22:02:29
URL: http://cessapowder.blogg.se/
Postat av: P

Tyst med dig :p

2010-04-26 @ 06:03:16
Postat av: emelie

men vi vet ju att P står för Prinzen & vi vet alla vilken Prinzen är ;) hahaha.

2010-04-26 @ 13:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0