happy new year fuckfaces


Nyårsafton - årets mest överskattade dag I think. Blir aldrig vad man tänkt!
Men det ska bli trevligt att äta middag & festa med fina vänner ikväll :)


pics from 2009
















Bilder från året 2009 som sammafattar det rätt bra ;)


the year of 2009

Jag har suttit & kollat igenom bloggen ända från början av året & gjort en liten resumé av vad som hänt. Mest var det väl intressant för min egen del att se, men ändå ;)
Det har hänt så mycket under detta år, på både gott & ont. Det har varit spännande, jobbigt, stressigt, roligt, hemskt...

Januari
Nyinflyttad i min älskade lägenhet på Vinkelgatan (speciellt lite extra kärlek till badrummet ;D). Den här månaden blev det en del fix med the apartment & gemensamma fester med grannarna Tzazios. Jobbade på älskade Hemköp som vanligt, en massa besök från random människor som ville se mitt nya place & jag & Nea hälsade även på Emilia i finaste staden Helsingborg vilket var awesome!

Sen var vi med om en enorm förlust denna månad, you'll be in my heart.

Februari
Upptäckte att det finns nåt som hette jeans-leggings som var otroligt bekvämt & har inte använt ett par vanliga jeans sen dess. Lyssnade en massa på soundtracket till Cruel Intentions, skadade mig på jobbet (dock inte i charken, otroligt nog) & åkte till IKEA med hetgeten. Fortfarande en hel del festande på random places, bl a inflyttningsfesten hos sis & Kenty som var one of a kind!

Mars
Någon gång under denna månad började våra måndagsfikor (som ibland träffade på onsdagar) då vi pratade igenom vad som hänt & inte borde hänt under helgen, en mycket trevlig tradition ;) Hade även Sex & the city-maraton, fortsatte jobba, hade kärleksproblem som vanligt & började med dagens Inte okej här i bloggen. Festade, festade, festade...

April
Lurade Nea, kyckling-katastrofen var ett faktum, fick söt present av Mikaela, mobilen slutade fungera (så jag fick ha en gammal 3310 - nostalgi!) & jag lagade en del mat med Per. Detta var en bra månad, speciellt då jag & Annie hade reunion & nu ska vi inte skiljas åt igen ;) Men nu började även vädret bli varmare, så vi grillade lite & festade lite mer. En oväntad fest slutade t ex i Ronneby med Maja ;D

Maj
Månaden börjades med att fira Valborg - awesome ;) Drack Brämhultsjuice som en galning, var på Öland ett par dagar, fick mobilen förstörd av en grogg, hade mysig picknick & Jack var i Gbg. Hade trevligt besök av Teddie & typ 10 vänner fyllde år vilket ledde till en massa festande... Igen, igen & igen.  

Juni
Sommaren var här & det gillade vi! Var på Liseberg med Jenny & Lisa, hade mys på torpet med släkten & flera av mina vänner tog studenten (& jag var lite upprörd ;D). I juni var det många gynnsamma stunder & mycket fest: bl a Sweden Rock då Jack halvstrippade & en förfest hos mig då det skrevs en massa lappar ;) Fast allra bäst var midsommar (en mucho full & förvirrad Emelie...) & såklart Peace & Love med Jackieboy & Annie som var fabulous :D

Juli
Jobb, fest, jobb, fest, jobb, fest. Var i Helsingborg två gånger: hotellmys med la familia & kollade på Svenska Akademien. Sommarens höjdpunkt: Östersjöfestivalen, & troligtvis den bästa ever. Hade sinnessjukt roligt & önskar att jag kunde spola tillbaks tiden & uppleva igen (eller radera). Lite bilder från veckan här & här. Många promenader & tedrickande i mitt fönster med Jackieboy till sent på nätterna, då vi filosoferade över livet ;P & just det ja: några dumma jävlar kastade in en boll i min lägenhet, tog sönder en tavla & jag ville skalla nån.

Augusti
Jack fortsatte våldgästa mitt hem på nätterna & det blev många kvällar av prat fast jag var arg på honom nån gång! ;D Nya kärleksproblem ersatte de gamla, men de var inte mer gynnsamma för det. Blev mer fest at my place, en spontanfylla i Näsviken & sista gången vi drack cider på Åbron den sommaren. Sen flyttade jag ifrån älskade Vinkelgatan & började plugga i Växjö, vilket bara var en stor klump av ångest till att börja med... Sen började Kick-offen & jag träffade en massa trevliga dudes & allt kändes bättre ;)

September
En mucho förvirrande månad då jag flängde fram & tillbaka mellan K-town & Växjö. Ville vara på båda ställena samtidigt... Hade lite samboskap med Nea, på gott & ont ;) Förutom några trevliga fester & my birthday så gynnade inte den här månaden alls. Saknade en massa, flippade lite & fick hemska besked.

Oktober
Denna månaden gynnade mer, jag flyttade äntligen till Växjö på heltid: till mitt lilla mysiga rum. Men mest så blev det en massa festande... Var utklädd till emo, såg Ken Ring, lekte med ballonger, var utklädd till katt, drack Minttu as crazy & kramades med flodhästar! Mellan allt festande hann jag även med att tatuera mig & sluta dricka cola, det gillar vi ;)

November
Började VFU:n i Tingsryd & trivdes som fisken i vattnet, saknar barnen som fasiken! Jag skapade trend, var i Ullared med Carro, otaliga filmkvällar med Sara & mina classmates, passade Tjockis & Baby & pappas facebook-beroende började bli allvarligt. Även här en del fest, vad annars? ;D & Jackie flyttade till Svängsta... Stackars pojk.

December
En massa snö & förvirring, lyckades dra ner mig dit jag inte skulle. Igen. Har varit en hel del sjukt roliga fester fast få bilder p.g.a. min dumma kamera (& så har jag inte fått bilderna skickade från andra än), speciellt nu i juldagarna har det blivit intensivt ;) Råkade blondera håret, pappas missbruk blev värre & jag hade en underbar jul :) 

När man kollar igen alla gamla inlägg så är det mest fika på Briggen, en massa fest & plugg. Haha. Så jag antar att det är vad jag har sysselsatt mig med ;D Men kommer aldrig glömma stunderna på Vinkelgatan, saknar ihjäl mig efter den lägenheten & det liv jag levde... & ni som faktiskt orkat läsa igenom allt borde få en medalj ;)

congrats babes!



Igår fyllde Liselott år & idag fyller Annie. Två av de bästa töserna ever! :)


I hate you so much right now


svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin.
svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin. svin.


who's calling me from an unknown number?


Jobbat all day long & sen har jag druckit cider & snackat skit med Malin :D


Malin made my day



Okej, detta kanske är ett lite internt inlägg men jag måste publicera det här i alla fall. Malin är störd människa som man inte kan göra annat än att tycka om ;D Vi har haft lite sjuka konversationer på msn ikväll efter en lång & mycket udda dag. & detta slutar med att hon heter diverse saker på både facebook & msn... Hahaha, jag har nog legat dubbelvikt av skratt en bra stund ;D Jävla underbara människa!

Till saken hör att jag definitivt inte vill ligga med personerna hon skrev om. Men idag har det hänt saker angående personerna i fråga som jag inte anser gynnar särskilt mycket ;D


happy birthday!



Idag fyller kusin vitamin Valle 16 år. Grattis säger vi! ;D


music saves me


Ron Pope - a drop in the ocean
Svenska Akademien - fienden inom
Maskinen - segertåget
Brad Paisley - whiskey lullaby
Lill Lindfors - rus
Cornelis Vreeswijk - jag är fri, jag har sonat
Maria Mena - just hold me
Lady Gaga (& Daughtry) - pokerface
Journey - don't stop believing
Tupac - ghetto gospel
Håkan Hellström - jag hatar att jag älskar dig...

Låtar som har förföljt mig hela det här året & som kommer påminna mig random händelser under 2009. Men om jag måste välja en så är det Lill Lindfors - rus, för den har spelats non stop ;)

no happy ending


a little bit of heaven, but a little bit of hell.


so sick of your games


Kelis - caught out there.


Briggen is the place to be


Nu ska jag in & fika med Annie på Briggen. Gynnsamt as always!
& bilden ovan är från när vi var 16 år, snygga as hell ;D


take away the pain



I am alive. Har legat på soffan all day long & tittat på två filmer.
Sen har jag... Nej, det var nog fan allt. Så kul har jag haft det idag!


my year on facebook


Jag såg att Lilija hade gjort nån applikation på Facebook där de samlade ihop de statusar man haft under året 2009. Jag var inte sen med att prova själv! Mest musik & en hel del "none but ourselves can free our minds" ser jag :P

time after time


Idag skulle jag varit i Växjö & shoppat rea med familjen men icke...
Istället ligger jag här hemma & mår som en gnu. Dvs sjuk. Joy!


I wish I didn't give you all



and why can't you just hold me,
and how come it is so hard,
and do you like to see me broken,
and why do I still care?

I think I did have good days...


I hate that I like you


Om ni undrar varför det är dåligt med nya bilder nu för tiden så beror
det på att min lilla kamera är sönder & sladden till min Canon är i Växjö.

Mucho bittert, oh yes.


this can't be life, this can't be love, this can't be all


Har varit hos min kära mormor & ätit middag med familjen. Nice I say!
Tea var helt crazy idag dock ;) Nu ska jag typ gå & dö eller nåt...


the annoying orange


De här sysselsatte vi oss med att kolla på igår, typ tusen gånger ;)
"Good to see ya, I was hoping we could catch up! Get it? Ketchup!"


I don't wanna waste the weekend


Det känns idag att man varit ute tre dagar i rad... Igår förfestade vi hos Malin, spelade lite "jag har aldrig" & kollade på roliga youtube-klipp. Sen shakade vi ass på Mingel men efter ett tag pallade inte de andra trycket & det var bara jag & Mikaela kvar. & Mikaela, du var en pärla igår! Mucho kärlek till det :)

confusing situation


Det känns som att vissa i ens närhet tar mer energi än vad de ger.
Handlar det inte om att ge & ta? Ibland förstår jag nada & niente.


57


Att de flesta killar out there är svin. What's up with that?


repetition, repetition, repetition


Jodå, jag lever men jag har bara inte känt för att blogga. Too bad.
Hade sjukt roligt igår & ikväll blir det utgång igen... Nåt fel på mig? Maybe ;)


it's not me, it's you


Ikväll är det såklart fest, vad annars på juldagen? ;) Ny klänning inhandlad på Carling's, VIP-bord på Mingel, fina flickor att förtära alkohol med & ett jävla bra humör! Denna kvällen kan inte annat än att bli awesome.

Nu ska jag piffa samtidigt som jag knarkar Lady Gaga - bad romance, Governor Andy - lyckliga gatan & System of a down - radio/video. Gynnar mig mucho.

tvångströja & isoleringscell nästa?



Fick en chokladtomte i julklapp av mami & daddy. Min lycka var total.
Finns ingen bättre känsla än när man trycker sönder en chokladtomte.

Tvångstanke? Yes, indeed. Men lätt årets julklapp! ;)


all I want for christmas is you




Min älskade kameras batteri dog igår så kunde inte ta bilder...
Istället är det lite bilder tagna med pappas kamera. Får duga! :P


en välsignad jul


Jaha, så då var den julen över! Åt en massa god mat, kollade på Kalle Anka (förutom Snövit såklart...), Tea flippade över en massa julklappar, spelade julklappsspelet, åt mer mat & kollade på det viktigaste av allt: Karl-Bertil Jonssons julafton. Mysigt som fasiken var det hela dagen lång i alla fall :)

Sen på kvällen kände jag & Nea för att hänga på Ida & co ut... På självaste julafton?! Ja, faktiskt men nyktert dock ;) Blev förfest med byxlös dresscode, mingel på Mingel & träffade på en massa trevliga människor. Oväntat mycket folk ute för att vara julafton tyckte jag! Men det var gynnsamt ;)

hate is a strong word


Okej, Disney är definitivt i mitt hjärta men inte Snövit. Jag hatar Snövit.
Vägrar kolla när det är så here I am istället. Gynnar fasiken mycket mer!


har ni varit snälla i år?


God jul allihopa!  
Orkar inte leta upp en bättre bild, så glögg får duga ;)


daddy cool goes jesus



Hahaha! Sitter på pappas dator & hittade pics på honom från way back.
Jag är nyfödd på bilderna & lär fått en chock när jag kom till världen...

(inte konstigt att jag är som jag är idag, första synen av daddy har skadat mig!)


I give you the morning


Home sweet home. Har jobbat med Camilla & Nea all day - det gynnar alltid ;) Nu jobbar jag inte förrän nästa onsdag, det gillar vi! Så har man lite tid över till nära & kära och skolarbete med...

Nu blir det tradition enligt Wantzin-Jonsson-Rasmussens jul. Äta julskinka, dricka glögg & kolla på Grinchen. Likadant varje år, haha. Mys I say!  

well the weather is cruel


The Darkness - christmas time (don't let the bells end).


dreaming of the good times


This is the dag före the dopparedag. Jävlar vad fort tiden har gått!
Anyway, nu ska jag äta lite frukost & sen blir det jobb resten av dagen...


ogynnsamt!


Hej mitt vinterland! Det är sjukligt mycket snö ute... Det gillar vi. Inte.
Det innebär en massa i-landsproblem: typ att man inte kan ha högklackat ;)


emotional landscapes


I am back on track. Förutom att vara lite allmänt fucked up i mitt huvud så har jag faktiskt haft fullt upp! Har jobbat på Hemköp hela dagen idag & hela dagen igår... Kul att vara tillbaka igen faktiskt :)

Sen träffade jag två av mina fina kusiner igår, lunchade lite & gick en runda på stan. & idag efter jobbet så åkte jag till hålan som Gud glömde (a.k.a. Svängsta) & hängde lite med Jackieboy :)

& just det ja. När jag väl kom hem så blev jag tvingad att skotta snö. Det gjorde min dag bättre än bäst. Sjukt kallt ute, jobbig snö & mp3-helvetet vägrade fungera :P Nu ska jag bara chilla & kolla film, mucho gynnsamt I say!

emelie is upprörd


Det blir ingen jävla update här för jag är helt fuckat i huvudet.
Ja, that's it för jag har för mycket tankar på annat bullshit...


vem ringer mig från okänt nummer?


Kapten Röd har gjort en svensk version av den här låten. Gynnsamt I say.


känslan av skam


Okej, detta är sista inlägget om min pappa & hans desperata försök att vara häftig på facebook. Men efter hans senaste drag då han joinade "Börje's i Tingsryd" så tycker jag att skammen över vår familj har blivit för stor. Ni som känner mig vad jag känner för Tingsryd (förutom det underbara ställe där jag praktiserade!), & speciellt för Börje's, förstår mig när jag säger att jag inte vet om jag längre om jag kan kalla mig hans dotter...

de finaste man kan få


En enorm dos kärlek till mina fina vänner idag.
Är sjukt tacksam för att att jag har er i mitt liv.


schizofreni


Förfest at Luddes nya place igår innan vi shakade ass på Mingel :D
Gårdagen var rolig & totally fucked up på samma gång. Förrvirrad, oh yes.


you and me could wright a bad romance


Jag & pappa vill båda spela musik, men kan inte enas om vad som ska spelas.
Hans musik får mig så deprimerad att jag vill ligga i fosterställning resten av kvällen...

Jag vill ju ladda inför kvällen med Lady Gaga - bad romance! ;)


vinet ska glöda i de fyllda glasen



Har spenderat dagen på Briggen & fikat med de fina töserna! :)
Nu ska det piffas & laddas inför party ikväll ;) Ammunition!


tears in my eyes burn, while I'm waiting for my turn

bild: Jenny, back in the days när vi gjorde projektarbetet :P

Tog en spontan promenad med Jenny & hennes hund Ebba :)
Kom hem för en stund sedan bara... Nu ska jag typ sova, kanske.


sometimes I wish I could turn back the time


Har hängt med Jackieboy ikväll, på McDonalds som vanligt nu när vi inte längre bor i stan. Vart fan ska man annars vara? :P

Just nu sitter jag jämte pappa i soffan som pratar med sina vänner om hur mycket de har joinat grupper på facebook. De tävlar vem som har joinat mest & ingen vill vara sämst ;D Det är tragiskt att höra...

I just don't get it


Nu lämnar jag mitt lilla rum i Växjö ända fram till januari.
Känns mucho weird! Kommer sakna det lite faktiskt ;)


shoot me throught the head



Infinite Mass - bullet.
Dagens låt, en gammal favorit!


behind that smile


Tänk om folk hade vetat allt om mig, fan vad förvånade de skulle bli.


when I wake up in my make-up


Oops. Kvällen igår blev inte som planerat när jag, Sara, Jonas & Macke helt plötsligt fick för oss vid tio-tiden att det skulle vara trevligt att dricka alkohol. Sagt & gjort! Shottade minttu, groggade med vodka & halsade lite champagne. Blev full i alla fall & trevligt var det, haha ;D Men sen somnade jag, det är inte lätt när man är trött ;)

Nu måste jag städa som en galning & det gynnar inte mig just nu. Diska, packa & fixa iordning för senare kommer mami & daddy cool & hämtar mig hem till K-town. Yay!

may it be



Nu ska jag kolla film & röka vattenpipa med Sara, Macke & Jonas.
Det är gynnsamt tycker vi. & yes, det blir självklart mer disney ;)


boop-oop-a-doop



Jag hade lite tråkigt så lekte lite med dagens bilder i Photoshop.
Inte för att jag är särskilt duktig men det är kul att leka lite :P


skallning på det I say


Det känns inte alls meningslöst eller orättvist att få komplettera en av uppgifterna på förra hemtentan när hon bara har strukit under fyra meningar i hela texten!? Och dessutom har hon inte ens skrivit vad det är som är fel på dessa meningar... Sjukt lätt & gynnsamt att fixa till den då? Nicht.

waiting for the heartaches to come




Some random pics på lite nya smågrejer jag införskaffat förra veckan!
En söt filur från Monki, armband från MQ & spegel med Betty Boop ;P


stackars Lennart, Ragnar & Egon


Jag & Sara fick flipp inatt & lyssnade på Björn Rosenström :D
Nostalgi I say! Kan fortfarande alla låtarna utantill...


nasty!


Jack - jag kan inte prata i telefon mer, jag har kramp i handen.
Jag - men byt hand då!?
Jack - men jag gör nåt annat med den andra handen!

Please, don't tell me. I don't want to know... & ja, det är faktiskt Jack's fot som jag målade vackert i somras. & nej, han är inte gay. Jag lovar. Typ.

stödgrupp för anonyma joinare



Om ni undrar hur det går för pappa & hans gruppjoinande så går det uppåt...
Han är nu medlem i 92 grupper & påstår att "morgonjoin har guld i mun" ;D


stop thinking


just go with the flow...


tell me about it, stud...


Mwaah. Har suttit med Carro, Victor & Johanna & jobbat med vårt grupparbete all day long. Jag funderar på att spränga skolan. Det är liksom inte okej att sätta ett grupparbete över jullovet när ALLA åker hem!? Fast i och för sig så har dagen varit lite gynnsam för jag & Victor tog en paus & kollade på Sagan om ringen-parodier en stund. Det är alltid underhållande ;D

Sen var jag & Carro ute & gick runt sjön en runda vilket var mucho nice :) Behövde prata ut lite aggressioner över random saker. Nu äter jag pepparkaksdeg som jag råkade hittade för ½ priset på Willy's. Det gillar vi ;)

56


Allt som har med skolan att göra.


eminem - stan


I hope you can't sleep and you dream about it, and when
you dream I hope you can't sleep and you scream about it.


det snurrar i min skalle


Känns som om det är en snöstorm i mitt huvud. Eller typ en jävla massa pingisbollar som flyger fram & tillbaka. Har så mycket tankar som jag inte har några svar på & sjukt mycket grejer som ska hinnas med & som jag ska lyckas få tid till. Good luck I say. Kan inte fokusera på skolan & har ingen motivation till att göra det heller... Mwaah.

Men whatever, det löser sig nån gång! Låten ovan gynnar dock allt & alla.

we're only stardust


Har precis lagat god mat med Sara: lax & quinoa. Gynnade mycket :)
& btw så lyckades jag handla färdigt ALLA julklappar. Mucho nice!


hej mitt vinterland!


Jag ser det snöar, jag ser det snöar!
Nu ska jag till stan & handla julklappar med Carro :D


Tisdagstema - ur fokus


Mamma ur fokus på Ölandroots förra sommaren.
Fler bidrag till veckans Tisdagstema hittar ni här.

thinking of you



Lite extra kärlek till dig idag :) 


tecknad kärlek


Nu blir det mer Disneyfilm med Sara. Börjar nästan bli tradition, haha! ;D
Vet dock inte vilken vi ska se än... Alla är ju alldeles, alldeles underbara!


är lika ångestladdad som en tonfisksallad


Jag diggar Tramsgänget & deras nya låt Hej Tomten gillas ;D
Dunkadunka-låten är en gammal favorit... Hahaha.


some things will never change


Helt plöstligt känns det okej att lyssna på Tupac igen.
Undrar hur länge det varar. Hoppas på ett tag i alla fall.


facebook har förstört min pappa


Det börjar bli svårt att vara dotter till denna man. Det började med hans besatthet av Happy Aquarium, där beroendet & abstinensen bara blir värre & värre. & nu har han fått en "jag måste gå med i alla grupper som jag hittar på facebook"-psykos som inte blev bättre av att det startades en grupp för honom: "vi som vill att Micke Jonsson ska gå med i 500 grupper". I natt var han wild & crazy & joinade meningslösa grupper (som t ex Kockums Emaljs Fanclub & Hästar finns visst!) till höger & vänster.

& så sa han att han numera ska kallas Micke Joinsson istället. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, finns det hjälp man kan få? Någon som kan få honom på rätt spår i livet igen & kanske få han att hitta intressen i den riktiga världen?

Jag saknar min vanliga pappa...

don't stop believing


Gick upp sju imorse & liknade mest en zombie. Men jag tog mig till skolan...
& kom inte hem förrän typ en timme sedan. Sova en vecka hade varit nice.


tystnat har leken, tystnat har sången


Governor Andy feat. Lorén - lyckliga gatan.


enastående ensamstående


Oops. Råkade däcka på soffan när jag & Sara kollade på Svärdet i stenen. Trött var ordet ja ;P Sov bara en timme inatt & det gynnar inte mig riktigt just nu...

Har varit roligt att jobba i helgen, mucho längesen Geten & Räkan (& Catrine också såklart!) gjorde Hemköp osäkert & säkert ;) Sen efter jobbandet gick vi på Mingel & shakade assen som aldrig förr med de andra brudsen. Det gynnar alltid! Ovanligt roligt & mycket folk faktiskt, det gillade vi.

För övrigt så är jag förvirrad, om ni vill veta. Mycket tankeverksamhet pågår i mitt lilla huvud. Gör jag samma misstag om igen eller är det kanske värt det den här gången? Det är inte lätt när det är svårt, som jag brukar säga.

skjut mig?


Nu är jag i Växjö igen. Jag är nästan död. Uppdaterar om helgen senare!


give me a break


Blir dålig update resten i helgen! Ska jobba på Hemköp lördag & söndag.
Ska bli spännande faktiskt ;) Får se när nästa update blir, ha det bäst!


yesterday




Lite bilder från gårdagen hos Johanna (tagna av henne!). Enjoy! ;D


ammunition i blicken såklart!


Ikväll är det fest at Campus som gäller. Kommer bli awesome I think! Håller på att göra mig lite iordning & lyssnar såklart på musik samtidigt ;) Detta peppar mig bl a ikväll:

Lady Gaga - bad romance
Lily Allen - not fair
Ken Ring - nu måste vi dra
Governor Andy - lyckliga gatan
Familjen - snurrar i min skalle
Busy Signal - unknown number
Helt Off - säg som det e
Hoffmaestro - seize the day
Swingfly - hey boy
Mando Diao - gloria
Miss Li - dancing the whole way home
Maskinen - dansa med vapen
& såklart Lill Lindfors - rus, som alltid ;)

mysigt I say



Mucho trevlig fika med Annie idag, & Malin hängde också med oss lite ;)
Tog en lång stund att uppdatera varandra om allt, måste ses oftare! :P


babes at the briggen


Idag ska jag träffa Annie :D Long time, no see!
Bilden är tagen av Annie på nån random fest i våras ;)


when it knocks you down


Sorry för bad update men hade fullt upp all day igår! Först låg jag i mitt rum i fosterställning ett par timmar p.g.a. stark ångest för mitt hår som inte riktigt ser ut som det borde. Jag antar att jag får leva med det, även om det inte gynnar någon ;D

När jag tagit tag i mig själv igen så mötte jag upp Mikaela & Christian i staden för lite shopping :) Sen beställde vi mat som vi mumsade i oss at my place innan dom var snälla att skjutsa mig hem till K-town

Så det är alltså i K-town jag sitter nu, men inte så länge till... Åker till Växjö om några timmar igen men sen imorgon är jag tillbaka här igen. En aning krångligt kanske men ja, it's a hard knock life.  

running & running


De firade Lucia på Teas förskola igår & jag missade tyvärr detta...
Men sis filmade & kolla in min söta systerdotter ;D Kärlek!


katastrof



Jag råkade precis färga håret med riktig blondering istället för toning...
Fuck. Vi får se hur det här ser ut när håret torkar. Bådar inte gott.


kloka ord från My



Fick en kommentar igår på det här inlägget. Klockrent I say.
Nu vet jag tyvärr inte vem My är men jag gillar henne redan ;D


someone doesn't like the classics


Har haft filmkväll med Carro, Nea & Anton & tittade på Ice Age 2 :D Carro undrade en massa över djuren i filmen & varför hon aldrig har sett några av dom... En bra fråga säger jag, alla har väl en mammut eller två i trädgården!? ;)

Klippet ovan är ett av de bästa i hela filmen men tyvärr hittade jag bara det på Youtube med sjukt dålig kvalité, enjoy anyway. If your species will continue clap your hands!

55


Folk som man inte ens har träffat som addar en som vän på facebook.
Är det inte meningen att man iaf ska ha pratat med de man är vän med?


chocolate for christmas


Checka in min coola julkalender från Lagerhaus. Den gillar vi!
Kom på nu att jag glömt äta ett par rutor, det är fan inte okej...


kärlek till Håkan Hellström


om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.


I'm in love, again & again




Blev kär i de här skorna igår så idag åkte jag inom stan igen & slog till. Trodde dock att de kostade 500 men det visade sig vara 1000... Köpte dom i alla fall för att se hur pass kär jag var. Tyvärr verkar det som om de får lämnas tillbaka till Scorette igen, det känns som lite väl mycket pengar för ett par pumps? Men mitt hjärta gråter...


I think I'll wake you now and hold you


Måste bara härma sis med den här låten. Den är helt underbar.
("originalet", för min del, med Fred Åkerström är det mkt kärlek till)


kärlek till Mufasa, hat till Scar


Jag gick precis med i den bästa gruppen ever på facebook ;D
Alla som hatar Scar för det han gjorde mot Mufasa. Disney är bäst.


skulls


Köpte ny scarf på stan igår. I like it a lot.


inte riktigt okej?



Jag fick sms av Carro imorse där det stod: "jag har sovit över!". Jaha, tänkte jag & skulle precis skriva & fråga hos vem när jag kom på att den söta tösen är från Gävle. Däruppe pratar de inte som vi & det hon menade var att hon hade försovit sig ;)


amen nej jag tror inte att det är sant!


Hahaha. Kommer ihåg att jag & Marie kunde titta på detta
klipp om & om igen för några år sedan. Nostalgi I say! ;D


load up your bullet


Har varit i skolan från 10 till 6 idag. Skjut mig. Bara gör det.


papi, papi people are trying to sleep!


Kul att min hyresvärd skickade sms till mig typ kl 3 i lördags natt & ber "oss" sänka musiken & att folk i huset vill sova. Kul att jag befann mig i K-town & inte hade en aning om vad som pågick här hemma :P Fy skäms så Sara som festade utan mig i huset ;)

awkward

såhär såg jag ut sist vi festade tillsammans. it was crazy!

Har suttit med Sara & gått igenom frågekort med pinsamma frågor.
Blev därför en massa prat om... Ehm, minnen & random fyllor ;D


a drop in the ocean


I don't wanna waste the weekend. if you don't love me, pretend.


saknad



Kom på att det var sjukt längesen jag träffade mina älskade kusiner.
Inte riktigt okej I say. Måste styras upp snarast tycker jag.


tryin' to figure out why the world is so cold



Har fastnat för denna låten, repeat hela kvällen.
Hemsk men sjukt bra. Titta på videon också.


oh, beautiful release


Inte varit i skolan på 2 veckor men idag var det dags igen! Hade hellre åkt till Tingsryd (trodde aldrig jag skulle sägs något sådant...) & lekt med barnen all day. Men det var trevligt att träffa alla igen, däremot var det mindre roligt att ha föreläsning & seminarium :P

Efter skolan åkte jag & Carro in till stan för att handla julklappar. Det gick inte så bra, blev grejer till mig själv istället. Haha.

the people I have found



Back on track in Växjö! Så nu sitter jag här i mitt lilla rum igen...
Har gillat K-town den här helgen men jag gillar mitt Växjö också ;)


antiklimax


Åt lite chips & de var inte ens goda. Det är fan okej.


54


Att jag varit sugen på chips hela veckan & äntligen köpte det idag.
& nu är jag helt plötsligt inte sugen längre... Detta måste styras upp!


I thought I knew


Elton John - Mona lisas & mad hatters
.


valde en partner, släckte i logen!?


Gårdagen var awesome! Påtvingad förfest hos Johan ("hej, vi ska festa hos dig imorgon! vilken tid?") med trevliga människor & sen gick vi vidare till Mingel. Träffade på fler trevliga människor & shakade ass i vanlig ordning, gynnar allt & alla ;D

Kvällen var mucho lyckad med andra ord & Emelie är fortfarande en glad Emelie. Känns som att jag fått ett kapitel i livet avslutat den här helgen & det känns bra att äntligen ha fått det. En lättnad faktiskt. Punkt.

välj en partner, släck i logen


Nu är det party party som gäller all night long!
Men ammunition i blicken såklart, som vanligt ;)


I wanna go back


Sista dagen på praktiken igår & det gör fan ont, har fastnat för det stället ordentligt! Känns inte okej alls att jag kanske aldrig mer få träffa de goa ungarna igen... De här två veckorna har varit riktigt roliga & jag önskar att det var fler veckor kvar.

Har fått bra omdöme av min handledare i alla fall, så det känns ju bra att hon också tycker att det gått bra :) De flesta dagarna har jag känt att jag absolut & no doubt about it vill jobba med det här. Så jag går rätt utbildning trots allt ;P

bittersweet


Fika på Briggen idag - fabulous! Latte & skitsnack är givet :D Haha.
Passade även på att gå en runda på stan & handla inför kvällen ;)


sober & happy


Har haft en awesome kväll på Mingel med tjejerna :) Gynnar alltid!

(ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, på ett positivt sätt. 
en glad Emelie just nu, vilket är inte okej & mycket okej...)


private call


Busy Signal - unknown number.


inside it drives me crazy


Wow, första lugna stunden på hela dagen. Jag är trött, trött, trött...


spontanitet gynnar


Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig, som det brukar bli med andra ord! Hade tänkt mig en lugn kväll med film i soffan med istället blev det lite mingel & öldrickande (inte jag, jag körde! ;P) på Pudas med Sara, Jonas, Macke & Sandra. Mucho trevligt!

Nu borde jag ha sovit för längesen, ska upp klockan 6 igen... Sista dagen på praktiken! Vill ju vara pigg & glad då så nu blir det sängen :)

I don't know how to react


Jag är tankpridd idag. Livet är konstigt. That's all.


this young girl, she's a freak


Fick hem 13 nya filmer idag som jag beställde för nån vecka sedan...
Bl a A beautiful mind & Independence day. Gynnade tyckte jag ;)


jag är störd & du är frisk


Fick rädda stackars Jack från Svängsta ikväll, det var på tiden!
Blev häng på McDonalds & en massa skitsnack i vanlig ordning :P


the victims of ourselves


30 seconds to Mars - kings & queens.


jalla jalla


Efter praktiken så körde jag hem till K-town & lunchade med mormor :)
Hann även med att mysa lite med älskade Tea efter. Kärlek!


Praha







Kom att tänka på klassresan till Prag -06 ikväll. Fy fan vilka minnen & vad sjukt roligt vi hade! Tequila, random billig sprit & sangria dracks för fullt & vi posade på de flesta ställen runt om i staden ;) Pinsamma bilder som vi kanske inte riktigt kan stå för idag togs (vissa kan absolut inte visas här...) men de dagarna är underbara minnen för livet i alla fall ;D  


tiny dancer


Har kollat på Almost Famous med Sara ikväll. Mucho gynnsamt!
En av favoritfilmerna of all times. Helt underbar.


no hope, no love, no glory


Förlåt mig. Ingen lust, inspiration eller ork till att blogga.
Det kommer nog tillbaks så småningom... Mwaah.


skjut mig


I am alive. Mådde som en överkörd gnu hela kvällen igår.
Somnade fyra, vaknade nio, somnade tio, vaknade nu. Wiee.


RSS 2.0